VÅR INTEGRITETSPOLICY

Vi tar din personliga integritet på högsta allvar och tar därför hand om dina personliga uppgifteri enlighet med regelverk så som dataskyddsförordningen GDPR. Varför behöver vi ens dina uppgifter? Och på vilket sätt använder vi dem? Kortfattat är att vi samlar in data för att skapa en bättre kundupplevelse. Med dina personuppgifter kan vi erbjuda dig en skräddarsydd upplevelse när du handlar på www.brallor.com och dess underdomäner. Din information är alltid skyddad hos oss och vi gör alltid vårt bästa för att säkerställa att du både känner och kan vara säker på hur vi behandlar den informationen. Slutligen bestämmer du. Ingen skräppost. Inget onödigt. Vi sparar bara dina uppgifter så länge det behövs, inget mer. Därefter är det en enkelbiljett till soptunnan. Tänk på att vår webbplats, www.brallor.com och dess underdomäner, kan innehålla länkar till andra webbplatser och/eller applikationer som Facebook, Twitter och Instagram. Denna sekretesspolicy gäller endast vår hemsida och våra underdomäner och vi är inte ansvariga för externa parters datahantering.

COOKIES

När du navigerar på vår sida, sparas dina inställningar genom tillfällig användning av ”session” cookies. Cookies möjliggör för våra system att samla information om din webbläsare samt övervaka navigeringsmönster du gör när du surfar på webbplatsen. Du som användare har möjlighet att ta bort cookies via din webbläsare. Om du väljer att neka användandet av cookies, notera att din användarupplevelse kan begränsas samt att du då kan stängas ute från sidan. Vi hoppas dock att denna integritetspolicy gör att du känner dig bekväm med att dela dina uppgifter med oss. Du kommer att få en popup med information om cookies när du går in på webbplatsen.

INFORMATION

När du beställer och/eller lämnar in din information samlar vår webbplats din personliga information, t.ex. ditt namn, din e-postadress och din leveransadress. Brallor AB kommer att använda din information som samlats online för att behandla och slutföra din beställning. Denna integritetspolicy är till för att du ska känna dig trygg kring hur vi hanterar denna information. Dessutom kan din e-postadress samlas in på olika punkter på webbplatsen så att vi kan skicka dig alla nödvändiga e-postmeddelanden relaterade till din order, till exempel order- och fraktbekräftelser. Vi förstår och inser att vi måste behålla och använda kundinformation på ett ansvarsfullt sätt.

DINA RÄTTIGHETER

Vi vill genom denna integritetspolicy att du ska känna att du har rätt att veta vilka av dina personuppgifter vi använder och till vad. Detta kan tillhandahållas genom en process som kallas ett registerutdrag. Om du vill få ett komplett registerutdrag kan du kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna. Vi vill se till att dina personuppgifter är korrekta och aktuella. Med det i åtanke har du rätt att begära korrigering av felaktiga uppgifter om dig. Om den information du lämnade ändras (till exempel om du ändrar din e-postadress, namn eller betalningsinformation) eller om du vill radera ditt konto, kontakta vår kundservice. När det gäller exempel på hur vi behandlar dina personuppgifter genom samtycke från er har du alltid rätt att (när som helst) återkalla ditt samtycke angående behandlingen. Du har också rätt att motsätta dig vissa behandlingar, till exempel direktmarknadsföring och nyhetsbrev. Under vissa omständigheter har du till och med rätt att få dina personliga uppgifter raderade eller blockerade. Detta gäller inte om vi exempelvis enligt lag är skyldiga att bevara eller på annat sätt behandla informationen, eller om informationen är nödvändig för att uppfylla ett avtal med dig.

HUR VI DELAR DATA

Vi delar ibland data, som personlig information, med olika mottagare för att tillhandahålla de ovan nämnda tjänsterna. Vi säljer aldrig din information till någon annan utan ditt godkännande. Potentiella mottagare av din information är: (1) Tjänsteleverantörer. För att uppfylla syftet med vår behandling av din personliga information delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, till exempel: att behandla sändning och leverans av dina föremål eller tillhandahållande av vissa system. Dessa företag kan bara behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och kan inte använda din information av någon annan anledning. (2) Betalningsserviceleverantörer. För att hantera betalningar via webbplatsen använder vi olika betaltjänster. Betalningsleverantören ansvarar för sin egen hantering av din personliga information och har separata villkor som gäller för dem. Information om deras villkor och hantering av dina personuppgifter finns när du väljer vilken betalningsmetod som ska användas på webbplatsen. (3) Samarbetspartners. För att göra det möjligt för våra partners att vidarebefordra trafik till oss via sina kanaler, tillhandahåller vi information som beställningsnummer och inköpspriser. Informationen delas endast för detta ändamål och säljs inte eller vidarebefordras. (4) Övriga mottagare. Vi kan skicka dina uppgifter till andra mottagare, till exempel: statliga organisationer, om det krävs av oss enligt lag. Om hela eller en del av vår organisation delas eller integreras med en annan organisation, kan dina personuppgifter ges till våra rådgivare, potentiella köpare och deras rådgivare och vidarebefordras till de nya ägarna av verksamheten. (5) Överföringar utanför EU. Vissa tjänster eller betalningstjänster kan äga rum utanför EES. Vi överför aldrig data utanför EES utan att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder och få juridiskt stöd för överföringen. Till exempel genom Privacy Shield eller kommissionens standardavtalsklausuler.

VILKA DATA SAMLAR VI IN

För att hantera dina beställningar och inköp behöver vi följande information om dig; Namn, Adress, Telefonnummer och E-post, Födelsedatum (för vissa betalningsmetoder), Betalningsinformation och betalningshistorik, Information om din order (till exempel: Beställningsnummer, produkt, leveransadress och faktura). Vi gör detta med den rättsliga skyldigheten att slutföra köpavtalet, utan vilket vi inte skulle kunna slutföra vår transaktion med dig. Informationen sparas i 36 månader, från det att både leverans och betalning har behandlats för att hjälpa dig med potentiella klagomål och avkastning. För att följa de regler och föreskrifter som vi måste följa, behöver vi följande information om dig; Namn, Adress, Betalningsinformation och betalningshistorik, Information om din order (till exempel: Beställningsnummer, produkt (er) och leveransadress). Vi gör detta med den lagliga skyldigheten att följa lagliga skyldigheter. det är att följa de lagar som vi måste följa. Bokföringslagen är ett exempel på varför vi sparar denna information (med begränsad tillgång) i sju (7) år utöver det aktuella året. Denna information kommer inte att vara tillgänglig för kundserviceavdelningen, till exempel. För att kunna erbjuda dig kundtjänst, behöver vi följande information om dig; Namn, Telefonnummer och e-post, Födelsedatum (för vissa betalningsmetoder), Betalningsinformation och betalningshistorik, Information om din beställning (ex: ordernummer, produkt, leveransadress och faktura), Information du personligen tillhandahålla under din kommunikation med oss. Vi gör det med den lagliga skyldigheten att bearbeta på ett sätt som är nödvändigt för att tillgodose våra och dina legitima intressen, för att svara på eventuella frågor. Vi sparar informationen i 14 månader från det att din kundserviceförfrågan är stängd. För att anpassa vår marknadsföring till dig, visa våra produkter och erbjudanden på både vår webbplats och våra partners, behöver vi följande information om dig: IP, Data som samlas in av kakor och liknande. Till exempel, på vilka produkter du klickade på och din shoppinghistorik, Beställningsnummer. Vi gör detta med den lagliga skyldigheten att bearbeta på ett sätt som är nödvändigt för att tillgodose våra och dina legitima intressen genom att marknadsföra våra produkter till dig i upp till ett år efter din senaste aktivitet på vår webbplats. För att göra detta använder vi olika externa annonseringstjänster och samarbetspartner.

TILLÄGG

Brallor AB förbehåller sig rätten att när som helst, för att göra ändringar i denna integritetspolicy i den utsträckning som krävs för att avhjälpa störningar eller att följa ny lagstiftning och/eller tekniska krav. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att publiceras på webbplatsen.

MODIFIKATION AV VÅR POLICY

Det är på eget gottfinnande Brallor AB kan ändra denna integritetspolicy för att bättre kunna betjäna våra kunder. Kom tillbaka ofta för att granska eventuella nya ändringar som har gjorts och du är välkommen att kontakta oss om du har några funderingar eller frågor.

SUB-DOMÄN

Brallor AB äger flera domäner kopplade till vår webbutik. Dessa är för närvarande: www.brallor.com, www.brallor.se, www.brallororiginals.se och www.brallororiginals.com. Samtliga länkar till huvuddomänet www.brallor.com.